Dit keer geen stoeltjes verplaatst, kippen op het veld of blauw wit gestreepte lijnen.

Ook geen sfeeracties met vuurwerk en fakkels.

Dan maar spektakel op het veld.

ATC kijkt de eerste minuten even de kat uit de boom en laat BWO voetballen.

Dan verovert Casper de bal op het middenveld, vind z’n weg naar het doel en scoort. BAM! 1-0

BWO is nog niet bekomen van de schrik of Casper maakt al de 2-0!

In een volgende actie schiet Aras op de paal om even later alsnog, na een onderschepping van een pass van BWO, een goal te maken.

Met 3-0 eindigen we het eerste kwart.

BWO komt goed in het tweede kwart uit de startblokken en maakt de 3-1. Wordt dit het begin van de ommekeer?!?

Nee hoor! Er wordt hard gewerkt op het middenveld waarbij Bram, Tijmen en Teun goed verdedigen. Daardoor kansen en doelpunten voor ATC.

4-1 door Finn, 5-1 door Aras en na een fraaie combinatie van ATC op het middenveld maakt Aras het af met een stiftje. 6-1.

Het derde kwart lijkt ATC het wel te geloven en wordt het spel wat slordig. BWO krijgt hierdoor kansen en met een hard schot van BWO wordt het 6-2.

Dan gaat het spel een behoorlijke tijd op en neer zonder grote kansen, daarbij wordt het touwtje door spelers te vaak vergeten en lukt het maar moeilijk om samen doelpunten te maken.

Maar Kay roept de jongens op tijd tot de orde waardoor het in de laatste minuten van het 3e kwart alsnog weer doelpunten regent.

Na een snelle aanval tikt Aras de bal binnenkant paal binnen. 8-2. Mats neemt de 9-2 voor zijn rekening. Hij is attent en snel als de keeper wil uitschieten, onderschept de bal en scoort.

Met een hard gericht schot door de benen van de keeper maakt Finn de 10-2.

Dan richt BWO zich nog één keer op en vuurt een prachtig schot af op de rechter kruising.

Spectaculair tikt een vliegende Teun met zijn vingertoppen de bal op de lat. Het blijft 10-2.

Dan het laatste kwart.

ATC begint goed en dwingt een hoekschop af.

Sven neemt de corner en levert een perfecte voorzet af. Finn kan vrij inkoppen. 11-2!

BWO doet nog even iets terug nu de overwinning voor ATC meer dan binnen is en de aandacht wat verslapt. 11-3

Dan nog een corner van Sven maar nu een variant. Sven geeft een korte pass op Casper en loopt een meter vanaf de achterlijn het veld in.

Hij krijgt de bal direct weer terug van Casper en schiet de bal knap langs de keeper in de verre hoek. 12-3.

Dan nog een actie en een schot van Aras. 13-3. Casper verzorgd met een hard schot, na een legje van Finn, het laatste doelpunt. Eindstand 14-3.