ATC '65 MO11-1 wint gemakkelijk van Losser MO11-1 met 6-1

Losser MO11-1

1e klasse 1

11 mei 2019 10:00

Onbekend

Om 10.00 uur fluit scheidsrechter Jurriën Harink voor de aftrap. Losser mag aftrappen en gaat meteen richting doel van keepster Carice. Het schot gaat ruim over en schudt de meiden van ATC wakker. ATC neemt het spel over en de meiden spelen mooi samen. De keepster van Losser is echter goed en voorkomt dat ATC scoort. Na 8 minuten is het toch raak. Demi verovert de bal, slalomt langs 2 speelsters en rondt goed af, 1-0. Even later zetten de meiden een mooie aanval op van achteruit via Jonne en Donna waarbij Noëlle de bal uiteindelijk voorzet op Ise. Het lukt Ise helaas net niet om de aanval af te ronden. ATC gaat door en is duidelijk het betere team. Demi geeft een prima pass op Noëlle en die rondt heel mooi af met een schot in de rechterbovenhoek, onhoudbaar voor de keepster, en het is 2-0. De meiden van ATC spelen in deze fase van de wedstrijd heel goed samen. Mette gaat op rechts goed door maar stuit helaas op de keepster. ATC zet weer een aanval op. Ise passt naar Mette die vanaf rechts de bal goed voorzet op Noëlle. Helaas staat de keepster opnieuw een doelpunt in de weg. Uit de hoekschop die hierop volgt, schiet Ise de bal op de lat. Dan komt de bal bij Demi en die weet het net wel te vinden en ze zet de 3-0 op het scorebord. Kort voor rust wordt het 4-0. Linn geeft de bal op Mette en die gaat op rechts goed door, zet de bal voor op Noëlle en die schiet de 4-0 binnen. Tevens ruststand. Ook na rust is ATC een maatje te groot voor Losser. Noëlle schiet de bal naar Demi die begint aan een mooie solo en scoort, 5-0. Enkele minuten later is het andersom. Demi let goed op en onderschept een bal van Losser. Ze geeft een prima voorzet op Noëlle en die schiet opnieuw raak, 6-0. In het laatste kwartiertje van de wedstrijd zakken de ATC meiden wat in. Ze zijn minder fel. Wel crëeren ze nog kansen. Linn heeft een paar keer net pech. Eerst schiet ze net naast na mooi combinatievoetbal tussen Demi, Myrre en Linn. En even later gaat ze zelf twee speelsters voorbij en houdt de keepster haar schot tegen. Losser komt in deze fase van de wedstrijd ook af en toe bij het doel met keepster Donna in de buurt en Donna verricht een goede redding. Uit de aanval van ATC die hierop volgt geeft uiteindelijk Demi een prima voorzet op Ise. Die weet helaas de voorzet niet binnen te schieten. Enkele minuten later wordt de bal breed gelegd op Myrre die op doel schiet. De keepster houdt de bal echter in twee keer net op de lijn tegen (of was de bal toch over de lijn :-) ?). In de laatste minuten van de wedstrijd weet Losser met wat geluk tegen te scoren, 6-1. Eindstand 6-1. De meiden van ATC hebben vandaag 45 minuten goed samen gespeeld en zo heel veel kansen gecreëerd. De keepster van Losser stond er echter niet voor niets en ze voorkwam een grotere overwinning van ATC.