50'
... (afstandschot)

1e klasse 07

18 mei 2019 8:30

Vandaag moesten we aantreden tegen Tubantie JO10-2. Een tegenstander waar we in de zaal al een keer tegen gespeeld hadden.
Die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijke stand.

Zoals eigenlijk (bijna) altijd zijn onze jongens diesels, binnen 3 minuten was het al 0-1 door een doorgebroken tegenstander. Niet veel later was het Gijs die de stand weer gelijktrok. De jongens waren niet echt bij de les maar we wisten de rest van het eerste kwart de stand gelijk te houden.
Dit was wel anders in het 2e kwart. In een tijdbestek van 5 minuten kregen we 3 doelpunten te verwerken en stond Tubantia met 1-4 voor.

Na de rust stond er een heel ander ATC op het veld. De jongens waren scherp en oogden gretig. Dit bleek wel toen Jason direct al in de 25e minuut met een solo de 2-4 binnenschoot.  Daarop volgend wisten wij de voorsprong te pakken doordat Luuk op aangeven van Jason de 3-4 maakte, Dean in de 37e minuut de bal vanuit een scrimmage binnenliep en nogmaals Luuk die ditmaal op aangeven van Dean wist te scoren.

Helaas werd de 5-5 gemaakt door een rake kopbal van een Tubantia speler. De laatste 10minuten was redelijk in evenwicht maar het "noodlot" sloeg in de 50e minuut toe waarbij een afstandschot het doel invloog.

Gezien het spelbeeld was een gelijkspel terecht geweest maar helaas verloren. Toch weer de complimenten aan de jongens dat ze zich wederom na een ruime achterstand niet uit het veld lieten slaan en zich terugknokten in de wedstrijd!