ATC'65 JO10-3

Onbekend (schot)

2e klasse 15

11 mei 2019 9:30

Op deze ochtend stond de uitwedstrijd tegen het eerste team van Rigtersbleek op het programma. Na de spannende overwinning vorige week (helaas zonder verslag, omdat er geklust moest worden) moest het team de goede lijn doorzetten. Het kampioenschap is namelijk nog steeds binnen bereik. Een lastige uitwedstrijd tegen een selectieteam van de tegenstander.

In het eerste kwartje kwamen beide teams niet tot scoren. Het was van groot belang dat de jongens en dame hun rust bewaarden. De tegenstander viel namelijk wat tegen en als ons team geconcentreerd bleven zou het doelpunt wel vallen.

Pauze

Het was Caimen die de score opende (0-1). Caimen zette goed door en kon daardoor scoren. Hij maakte ook de 0-2. Door onopllendhied achterin kon de voorsprong helaas niet gelijk worden uigebreid (1-2). Gelukkig scoorde Mees 1-3, nadat Milan goed druk zette en de bal passte op Mees. Door een eigendoelpunt bleef het spannen (2-3). Maar hierna leip ons team toch uit. Eerst Lynn die scoorde na een voorzet van Mees (2-4). En voor rust dribbelde Jelte ook nog de 2-5 van achteruit binnen. Een mooie ruststand die door hard werken werd bereikt.

Rust

Na rust was het weer Caimen die zijn hattrick volmaakte (2-6). Rigterbleek bleef echter in de wedstrijd en scoorde niet veel later de 3-6. Na een mooie pass van Aaron scoorde Caimen zijn vierde van de ochtend (3-7). Helaas dacht ons team dat het toen gespeeld was. Er werd slapper verdedigd en niet op tijd gestoord. Hierdoor kreeg Rigtersbleek da kand om terug te komen. Ze scoorden dan ook de 4-7 en de 5-7 nog voor de tweede pauze.

Pauze

Ook na de tweede pauze was ons team een beetje slap en werd het echt spannend. Rigetersbleek scoorde namelijk de aansluitingstreffer (6-7). Het bleef vervolgens spannend, totdat Jelte een einde maakte aan de spanning en vlak voor het einde de 6-8 in het net schoot.

Ondanks wat schoonheidsfoutjes toch weer gewonnen en is het team nog steeds op koers voor het kampioenschap.