Bon Boys JO10-1

Groep 1 HK/1e klasse SR 3

30 maart 2019 10:30

Lucas trapt af in de kleedkamer, kort en helder: net als vorige week jongens.... Touwtje, Lokken en Inzet! Dat is het!

Het eerste kwart begint. ATC en Bon Boys gaan gelijk op. Aantal kansen heen en weer, het oogt nog wat tam. Teun houdt met een paar reddingen de stand gelukkig op 0-0.

Tweede kwart is er een “uit het boekje” voor ATC. Ballen worden veroverd, afgespeeld, voorgezet en afgemaakt. Binnen tien minuten staat het 3-0: Aras (2x, assists Casper) en Bram/Thijmen (duo-goal) scoren na mooie aanvallen van de jongens.

Dat beloofd wat voor de rest van de wedstrijd. Maar het korte rusten heeft de jongens geen goed gedaan: binnen vijf minuten staat het 3-2 en Bon Boys gelooft er heel even weer in. Maar ATC herstelt goed en drukt door: Finn op de paal, Aras maakt 4-2 en Finn de 5-2.

In het vierde kwart maakt Bon Boys nog 5-3, maar ATC blijft erg goed voetballen. Weer zien we aanvallen en voorzetten van Casper, Sven en Thijmen maar de keeper redt. Uiteindelijk maken Aras en Thijmen na een mooie aanval toch nog de 6-3.

Mooi pot, op naar de halve finale van de beker.....tegen DES, TVC of AZSV?! En om met de woorden van de trainer van Bon Boys te eindigen: op deze manier wint ATC van iedereen ⚽💪🏻