32'
40'
... (schot)

2 maart 2019 10:00

Vandaag stond er een oefenwedstrijd tegen BWO JO10-2 op het programma. Een tegenstander waar we al een paar keer tegen hebben gevoetbald dit seizoen.

Om 10.00 uur was de aftrap en de jongens hadden er zin in. Al in de 1e minuut was het Nout die na een corner van Luuk de 1-0 binnenschoot.
Het bleek sowieso de wedstrijd van Nout te worden want in de 8e minuut was hij het eindstation van een aanval die via een solo van Jason begon en  via tussen station Luuk in de goal belandde.

De jongens bleven goed druk zetten en Jason zag een schot op de lat (zal ook eens niet ;)) uiteenspatten waarna Luuk de rebound overschoot.
De uittrap van BWO werd opgepikt door Nout die de bal via Luuk weer in het net zag gaan. BWO kwam na de aftrap een doelpunt dichterbij door een misverstand in de verdediging maar het was weer Nout die op aangeven van Ferenc direct daarna de marge weer naar 3 bracht.

Met een pracht van een corner , draaide in 1 keer binnen, scoorde BWO.  Het bleek toch de wedstrijd te zijn van onze verdedigers want ook David schoot van grote afstand een rebound hard binnen. Ook Ferenc werd met een doelpunt beloond na een prima solo van achteruit.
Vlak voor rust tikte Jason de 7-3 binnen op aangeven van weer Nout.

In de 2e helft werd er iets rustiger aangedaan omdat je merkte dat ze in de 1e helft wel een mooi hoog tempo aanhielden.
Het was Luuk die op aangeven van een hele mooi steekpass binnendoor door Ferenc de 8-3 maakte en Gijs schoot de 9-3 binnen door goed doorzetten van Ferenc waarmee hij de bal had veroverd.

Al en met al een lekker oefenpotje op deze zaterdagmorgen. We hadden al besloten om geen Speler van de week te benoemen maar als we er een zouden benoemen was het zeker Nout, door zijn harde arbeid en uiteraard doelpunten en assists.