3 - 2

Achilles '12 JO11-1

3 september 2019 18:30

Onbekend

De eerste bekerwedstrijd zit erop. Echte weerstand hebben de jongens echter nog niet ondervonden. Vanavond wordt er een heel andere wedstrijd verwacht.
Alhoewel het "slechts" een oefenwedstrijd betreft, staan de messen op scherp. Van jongens van Achilles wil je natuurlijk altijd winnen.

De eerste 15 minuten is echter weinig van deze strijd te merken.  Achilles heeft de veldoverwicht, onze jongens spelen slordig en lijken nog niet "aan" te staan.
De 0-1 voor Achilles volgt dan ook zeer terecht. De eerste 15 minuten zijn voorbij.

Na een peptalk van Kay lijkt het tij gekeerd, het spel wordt steeds beter, maar gaat wel gelijk op. Uit een mooie aanval volgt de 1-1.

Het derde kwart is geweldig om te zien. Er staat een hecht team in het veld wat elkaar de bal gunt, de ene mooie aanval naar de andere volgt. Het veldoverwicht is overgenomen door onze jongens en zeer terecht worden de 2-1  en 3-1 gescoord.

Het laatste kwart gaat het tempo weer iets omlaag. Achilles komt steeds meer is zijn spel. Na een prachtige counter weet Achilles de 3-2 te scoren en wordt het nog even billenknijpen.....
Gelukkig klinkt het laatste fluitsignaal. Ondanks de stroeve start een zeer verdiende overwinning!