ATC'65 JO11-1

Hoofdklasse 11

2 november 2019 9:45

F. (Fedor) de Bock

Ondanks de slechte weerberichten een voorzichtig zonnetje bij de start van de wedstrijd bij Heracles in Almelo. En ondanks de zeer matige koffie een goede sfeer langs de kant van het veld.

Eerste kwart: Heracles begint sterk.  Ze zijn veel in de aanval maar het lukt ze niet tot scoren te komen. ATC komt gelukkig halverwege het eerste kwart wat meer in het spel en krijgt ook een paar kansen. Maar die gaan er helaas ook niet in.

Tweede kwart: Heracles zet meteen vol druk en scoort dan toch de 1-0. Maar ATC herpakt zich en Dorian weet van linksvoor naar de achterlijn te dribbelen en op Casper af te spelen.

Die kan eenvoudig binnen tikken. 1-1. ATC zet druk en is dreigend maar de spelers kunnen elkaar toch moeilijk vinden en het spel eindigt te vaak in pingelen zonder resultaat.

Derde kwart: Heracles begint ook nu weer sterk en scoort de 2-1. Maar ook nu weet ATC snel te reageren en er komen mooie kansen voor ATC maar ze willen niet het doel in! Heracles verdedigd met man en macht en de keeper is erg goed. En dan… Heracles scoort de 3-1 en 4-1 door slordigheid van ATC. Het publiek begint te morren.

Vierde kwart: Ondanks dat de jongens er nog nauwelijks in geloven, gaan ze er toch voor. Er wordt nu goed samengespeeld en na een mooie voorzet van Mats weet Glenn de bal in de goal te tikken. 4-2 Tempo-tempo wordt er geroepen vanaf de kant! Na een voorzet van Casper weet Glenn nu de bal na een dribbel in het doel te schieten. 4-3. Nu een corner van Casper en Mats kopt de bal via de grond op de lat! Vervolgens weet Finn de bal op de valreep binnen te schieten. 4-4. En dan klinkt het eindsignaal.