1 - 1

ATC'65 JO11-1

Groep 1 20

7 september 2019 9:30

Vanaf het eerste kwart is ATC sterker. Echte kansen worden nog niet gelijk gecreëerd, maar we maken goed gebruik van de ruimte op het veld. Het spel speelt zich met name af op de helft van NEO. Als NEO er een keer uitkomt dan zijn Mats en Finn ze de baas. De grootste kans is voor Glenn die na een pass van Koen het geluk niet aan zijn zijde heeft en de bal net naast schiet.

In het begin van het 2de kwart golft het spel op en neer. Casper ruimt veel op op het middenveld. Door een communicatiefoutje achterin komen we door een eigen doelpunt op achterstand 1-0. ATC heeft nog steeds het betere van het spel, maar NEO komt er af en toe gevaarlijk uit. Teun houdt ons op de been en weet zelfs Bram in de spits te bereiken met een mooie uithaal, maar weer gaat de bal er niet in.

In het derde kwart pakt ATC gelijk het initiatief. Een vrije trap gaat net naast, maar de jongens blijven aanvallen. Bram vecht zich door de verdediging, maar het schot van Pepijn wordt door de keeper gestuit. Niet veel later is het na hard werken van Bram Dorian die de 1-1 tegen de touwen schiet. Hierna blijft ATC aanvallen. Teun staat bijna op de helft van de tegenstander. Hij verovert de bal, schiet hem naar voren en uit de rebound neemt Koen hem op de slof. LAT!

In het vierde kwart moet het gebeuren. De wil is er.  ATC blijft ervoor gaan, maar grote kansen zijn er niet. Bijna weet Finn op het laatste moment de bal nog in de goal van NEO te krijgen, maar vandaag is het geluk niet aan de zijde van ATC. Maar wat is er een strijd geleverd!