Achilles '12, JO10-1JM

Groep 1 30

7 september 2019 9:45

ATC'65- Achilles 12

Zaterdag 7 september staat de beker wedstrijd tegen Achilles12 op het programma.  Het is super lekker voetbal weer en het tijdstip(9.45 u uur) is ook prima dus hopelijk belooft dat veel goeds!

Na een uurtje langer te hebben geslapen,  beginnen ze vol enthousiasme aan de wedstrijd.  Binnen 2 minuten staat het al 2-0 voor Atc. Door goed samen te spelen en de druk op de tegenstander te houden is de stand bij de eerste rust al 5-1.

Goed gedaan met zijn allen!  En dan nu volhouden! En dat doen ze.... bij de tweede rust staat het 10-1 in het voordeel van Atc.

Onze jongens blijven de vaart erin houden.  Goed samenspel,  mooie reddingen van de keeper, super goede acties van alle spelers.... ze maken er een geweldige wedstrijd van!

Eindstand wedstrijd is 16-1. Wat een toppers!  Eerst nog een mooi toernooi spelen en daarna vol goede moed op naar de derby van volgende week tegen Quick'20.