33'
Assist: Liam Melisie

Groep 1 42

7 september 2019 8:30

De dauwdruppels zijn nog zichtbaar bij aankomst op ons mooie ATC complex, de jongens zijn als altijd weer enthousiast en klaar voor de wedstrijd!

Wederom geen makkelijke tegenstander voor het nog maar net samengestelde team, echter hebben we afgelopen week bij FC Twente gezien dat alles mogelijk is met een nieuw team en een goede trainer. Dit biedt hoop en laat zien dat we zeker kans hebben. Onze bal virtuoos Doniël moeten we helaas missen, hij gaat JO9-1 versterken.

Ons team motto “sportief samen zijn en veel plezier maken, het is niet alleen het resultaat waar het om gaat………. als ze maar winnen”  kan vandaag weer in gang gezet worden.

Het fluitsignaal is amper een minuut oud en de altijd energieke en sterke Maro raakt de lat met een vernietigend schot! In de 5e minuut komt Liam in actie, maar helaas weet de keeper van Neo een doelpunt te voorkomen.

10e minuut, NEO laat zien dat ze ook goed op goal kunnen schieten 0-1! Dit wordt direct opgevolgd met een schot van Liam, de keeper zit ertussen maar heeft de bal niet klem. Siem anticipeert snel en schiet, maar wederom zit de keeper ertussen.

14e minuut, Liam maakt een actie langs de lijn en zet voor op Ben. Ben schiet net naast.

16e minuut, soms heb je pech. Eigen goal Maro 0-2.

17e minuut, Liam neemt de bal op de pantoffel! Via de keeper tegen de paal, tegen de keeper en uit….

22e minuut, NEO proeft dat er een overwinning inzit. Mooi schot op goal 0-3.

De jongens laten het er niet bij zitten en gaan met volle inzet door.

27e minuut, Kihan neemt het initiatief met een schot op goal 1-3.

31e minuut, na een mooie actie komt de voorzet van Kihan aan bij Liam. Liam schiet hem tussen de palen 2-3.

33e minuut, Kihan en Liam beginnen elkaar te vinden in het veld. Dit keer komt de voorzet van Liam en schiet Kihan in 3-3! Een minuut later wordt de druk alweer opgevoerd en schiet Kihan net naast.

36e minuut, wederom een mooie voorzet van Kihan, Ben krijgt hem net niet in de goal.

Het fluitsignaal klinkt! 3-3 wat een top prestatie.

De trainingen van Mart laten nu al hun vruchten achter, als deze bijna exponentiële groei ;) aanhoudt dan kunnen de toekomstige tegenstanders van ATC JO9-2 hun borst alvast nat maken.