20 oktober 2019 14:00

Doelpuntenmaker(s): 56' Lubberink, 60' Lubberink, 64' Krake, 87' Martina.

Opstelling: Ensink / Tanke, Jansman, Hooge Venterink, Peters / Keuler, Oude Veldhuis (67' Martina), Lubberink (78' Sediqi) / Nijland (64' v/d Brug), Krake, Van Breemen

Verslag:

De derde thuiswedstrijd in de competitie was ook de eerste echte stadsderby, tegen Barbaros. Ondanks de nederlaag van vorige week begon ATC'65 in een ongewijzigde formatie. Na ongeveer tien minuten spelen veroverde de thuisploeg het initiatief in de wedstrijd, gaf het geen kansen prijs en was het zelf een aantal keren erg dichtbij de openingstreffer, die helaas uitbleef. Het spel zag er redelijk degelijk uit, maar de ploegen bleven aan elkaar gewaagd. Waarbij de thuisploeg mentaal fitter oogde dan haar opponent.

Na rust een even scherp ATC'65 dat de ban dan eindelijk wist te breken. Lubberink opende de score op aangeven van Krake, verdubbelde de score op aangeven van Van Breemen en zag Krake vanuit een strafschop de derde maken in een tijdsbestek van pak 'm beet tien minuten. Deze 3-0 voorsprong had groter kunnen zijn als de ATC-ers hun andere kansen beter hadden uitgespeeld. Ook werden nog twee zuivere ATC'65 goals afgekeurd, door een verder prima acterende arbiter. Na de 3-1 van de gasten herstelde Martina de marge op knappe wijze, 4-1. Hiermee revancheerden de gastheren zich uitstekend na de zeperd in Enschede de week ervoor.