4 - 2

TVC '28 JO11-1

Groep 1 20

11 september 2019 18:30

Woensdag 11 september, we spelen tegen JO11-1 van TVC. De club wiens park ‘De Grote Moat’ als naam draagt. En zo is ook de sfeer onderling, geen sprake van tegenstanders maar meer ‘gerespecteerde’ medevoetballers.

Onze alom gewaardeerde voetbalfluisteraar leidt de wedstrijd en het eerste kwart gaat gelijk op. TVC krijgt de grootste kans en opent de strijd door via de lat het hoofd van Teun te raken. Samengevat een prachtige redding met een 0-0 tussenstand als resultaat.

In het tweede kwart nemen de jongen van ATC (ik geloof dat deze afkorting staat voor ‘ Al Tied Controle’) het heft in eigen hand. Via een steekpass van Bram leidt Pepijn de openingscore in met de 1-0, gevolgd door een eigen doelpunt en een raket van een schot van Finn. Ruststand 3-0, Al Tied Controle dus!

Al Tied Controle maakt in het derde kwart plaats voor ‘disse weg is richter’. De ruimtes worden kleiner en de jongens maken het zich moeilijk. De 3-1 kan niet achter blijven en zelfs de 3-2 hangt in de lucht. Gelukkig hebben we Stef die met een strakke pass Pepijn bedient die voor de 4-1 zorgt.

Het vierde kwart wordt gedomineerd door oud hollandse strijd, pompen of verzuipen. TVC maakt nog de 4-2, einde wedstrijd. Heanig an en loat goan!!