1e klasse 07

28 september 2019 8:30

Onbekend

De 2e competitiewedstrijd spelen we thuis.

Het 1e kwart van de wedstrijd begint meteen al lekker fel. Onze jongens zijn aanvallend sterk, maar de verdediging van Quick ’20 staat ook goed. De bal gaat over en weer. In de 4e minuut schiet Brent net naast. Vlak daarna mist Doniel ook op een haar na. Jammer!

Eigenlijk uit het niets valt in de 5e minuut de 0-1.

Liam laat het er niet bij zitten en neemt vanaf afstand het doel onder schot.

Net naast. Het zit niet helemaal mee.

Als antwoord daarop gaat Quick ’20 in de aanval. Ze passeren 2 spelers van ons, maar gelukkig is daar Koen! Met een super redding houdt hij de bal uit zijn doel!

Er wordt goed gespeeld. De gelijkmaker valt dan ook na een lange bal van achteruit. Kihan scoort met links snoeihard door het midden. 1-1

Meteen is daar weer Quick, maar wij hebben Koen! Weer een mooie redding!

Na een korte drinkpauze zijn de jongens er weer klaar voor.

Helaas valt de 1-2 door domme pech. Via de lat op de rug van Koen zo de goal in.  Niets aan te doen.

Quick ’20 probeert over onze verdediging te spelen, maar gelukkig staat Koen daar nog. Koen trapt uit.

Er volgt een mooie aanval van Kihan op Doniel, maar de bal wil er niet in. Ook een afstandsschot van Maro gaat naast. Eindelijk valt dan toch de verdiende gelijkmaker door een mooie onderschepping van de bal door Brent, hij geeft voor op Kihan en die tikt de bal er zo in. 2-2

Helaas valt de 2-3 nog dezelfde minuut. Het lukt onze jongens maar niet om wat voorsprong op te bouwen. Er wordt ietwat rommelig gespeeld, wat meer rust in het spel zal tot resultaat hebben dat de jongens elkaar beter kunnen vinden met goals als resultaat.

Keeper van Quick schiet de bal ver uit. Siem zorgt ervoor dat Quick de bal niet aan de voet krijgt. De aanval kan weer worden opgebouwd en er volgt een corner voor ons. De keeper is ons te snel af en trapt uit. Gelukkig kan Ben de bal onderscheppen. Met zijn skills probeert Ben te ontsnappen aan de verdedigers, maar helaas komt Ben er niet door. Vlak voor rust valt, wederom, via een afstandsschot de 2-4.

Na de benodigde peptalk van onze trainers Mart en Coen zijn we er weer klaar voor.

De 2e helft begint dan ook met mooi samenspel. Dit wordt beloond met de aansluitingstreffer door Liam. Een bijna onmogelijke goal vanaf de zijkant! 3-4

Helaas meteen weer een tegengoal. 3-5. Gelukkig kan Koen de 3-6 tegenhouden met een mooie redding. Na een mooie solo actie maakt Liam de 4-5. Zou het nog kunnen?

De jongens willen graag, maar het lukt niet echt om goed samen te spelen en de bal voor de goal te krijgen en al helemaal niet achter de lijn.

Kort na deze goal loopt Quick weer uit d.m.v. een afstandsschot. 4-6

De minuut erna wederom een schot vanaf afstand. Onze tegenstanders zijn daar erg bedreven in! 4-7

Het laatste stuk van de wedstrijd is begonnen. Na een redding van Koen weet Quick door slordig spel van ons de bal weer te veroveren. 4-8

Kihan schiet de minuut erna de 5-8 binnen. Vol vertrouwen dat winst nog haalbaar is, vist hij snel de bal uit het net en legt hem klaar in het midden. Mooi om te zien!

Het is nu echt spannend…

Een goede redding van Koen voorkomt dat Quick weer verder uitloopt. Koen trapt de bal ver, Liam geeft een mooie voorzet en Kihan tikt de bal er zo in. 6-8

De jongens zien het weer helemaal zitten. Afstandsschoten van Maro en Liam gaan over.

Ook Doniel krijgt de bal niet tussen de palen.

Uit een corner valt toch nog de 6-9. Erg jammer.

Wederom verschillende schoten van te grote afstand. Een schot van Kihan komt in het zijnet.

Maro passeert met de bal aan de voet 3 spelers van Quick, maar zit dan toch echt vast. Onze jongens geven niet op, laatste 10 minuten zijn mooi om te zien.

Liam maakt nog net de 7-9 na een solo actie.

De jongens hebben een mooie wedstrijd gespeeld. Ze willen graag, geven niet op, zijn erg gretig. Iets te eigenlijk. Met meer rust in het spel zullen ze verder komen.

Gelukkig wordt daar hard aan gewerkt met onze trainers!