Quick '20 JO10-1

Groep 1 30

14 september 2019 8:30

Super gespeeld maar helaas verloren.

Zaterdag 14 september 08:30, weer een keer vroeg beginnen. Normaal is dat niet in het voordeel van ATC maar ze komen fantastisch uit de startblokken! Er wordt heel goed samen gespeeld en in het eerste kwart komt ATC zelfs op een 2-0 voorsprong. In het tweede kwart start Quick met meer druk. De 2-1 is dan ook terecht en het heeft na dat doelpunt zelfs recht op een penalty. Deze wordt niet gezien door de “thuisfluitende” scheidsrechter
🙈. De 2-2 valt alsnog maar net voor rust scoort ATC nog 2 keer. 4-2! In het begin van het derde kwart komt Quick terug tot 4-3, hierna heeft ATC een aantal kansen op de 5-3 maar de paal wordt geraakt. In het laatste kwart komt Quick door een pech moment terug op 4-4 en lijkt het geloof bij ATC een beetje weg. Hierdoor wordt er net voor tijd nog 2 keer gescoord door Quick en gaan zij door in de beker. Een fantastisch pot voetbal gezien en de volgende keer kan de wedstrijd zo maar de andere kant op vallen.