Hoofdklasse 08

28 september 2019 8:30

Onbekend

Op deze winderige zaterdagmorgen gaan we in Enschede op bezoek bij de blauwzwarten van de Rooms-katholieke Sportvereniging ‘Voor Ons Genoegen Is Dit Opgericht’, voor velen beter bekend als Vogido.
Na wat kansen heen en weer scoort Vogido de openingstreffer. ATC is beter maar vergeet te scoren, waarna Vogido uit een corner de 2-0 maakt.
Na het eerste blokje blijft ATC goed spelen en na mooi combinatievoetbal maakt Tijn de aansluitingstreffer.
ATC blijft vooruit voetballen en net voor rust zet Joep de 2-2 op het scorebord.

Na de thee komen de blauwzwarten weer op voorsprong. Maar ook nu toont het team veerkracht en na een goede ingreep van Loek kan Tijn de 3-3 maken.

In het laatste blokje weten de Enschedeërs weer op voorsprong te komen, maar twee minuten later komen we door een puntertje van Sepp weer op gelijke hoogte!
ATC voert  de druk op de goal meer en meer op. Zouden we dan toch de drie punten meenemen uit Enschede? De spanning in het uitvak is voelbaar.

En dan fluit ‘de kus’ af! Een geweldig mooie wedstrijd met prachtige combinaties en goed positiespel.