ATC '65 MO13-1 haalt overtuigend de drie punten op uit Zwolle bij CSV'28

3 - 11

ATC'65 MO13-1

1e klasse 2

2 november 2019 12:45

De zon schijnt als de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd CSV '28 MO13-1 tegen ATC MO13-1.  ATC verovert meteen na de aftrap van CSV de bal. Linn gooit in op Anne-Claire die de achterlijn haalt en een pass op maat geeft op Demi H die deze goede aanval afrondt en scoort, 0-1.  Enkele minuten later krijgt ATC een hoekschop. Demi W timet goed, maar kopt helaas net over.  De uittrap van de keepster wordt door Anniek goed opgevangen. Ze ziet dat de keepster ver voor haar doel staat en schiet. De keepster krijgt de bal niet onder controle. Demi H. is er goed bij en schiet de 0-2 binnen.  Het duurt niet lang of het is 0-3. Anniek geeft een goede pass over de achterlinie van CSV en Anne-Claire gaat op snelheid haar tegenstanders voorbij en schiet de bal met links binnen.  ATC neemt wat gas terug en wordt wat slordig in het rondspelen van de bal.  Na 25 minuten spelen wordt het dan toch 0-4 na mooi combinatiespel tussen Demi H. en Tessa. Tessa schiet de bal super mooi in de kruising.  Kort voor rust wordt het 0-5. Noëlle en Maartje gaan goed goed door, veroveren de bal en er volgt een voorzet op Anne-Claire. Zij weet wel raad met dit soort kansen en ze zet de 0-5 op het scorebord. Keepster Carmen heeft de eerste helft niets hoeven te doen. Ruststand 0-5.
Na de rust begint ATC niet fel en voetbalt niet agressief genoeg. Een foutje op het middenveld zorgt dat de grote spits van CSV alleen op keepster Anniek kan afgaan en zij scoort, 1-5. ATC pakt het spel weer op. Linn geeft een diepe pass langs de lijn op Demi H die op haar beurt de bal naar Anne-Claire speelt, die vervolgens scoort, 1-6. Het zevende doelpunt van ATC komt ook op naam van Anne-Claire na een mooie één-twee tussen Tessa en Demi H.  En nog geen twee minuten later ligt de 1-8 er in. Na een mooie combinatie tussen Anne-Claire en Demi H. is het deze keer Demi H. die de aanval goed afrondt.  CSV probeert het met lange ballen op de grote spits maar de verdediging van ATC met Demi W., Suze, Jonne en Mette geven CSV geen kans.  Aan de andere kant van het veld haalt Anne-Claire in een kluts van speelsters heel knap de bal terug en weet  te scoren, 1-9. Dan krijgt CSV vanwege buitenspel een vrije bal. Deze wordt hard naar voren geschoten en de sterke grote spits van CSV scoort opnieuw, 2-9. Vanaf de aftrap pakt ATC de bal weer op. Mette geeft de bal op Tessa, die schiet naar Linn die op haar beurt Carmen bereikt. Carmen zet voor op Anne-Claire en die scoort wederom, 2-10. Uit een tegenaanval scoort CSV de 3-10.  Uit de laatste aanval van de wedstrijd scoort Maartje op aangeven van Linn het 11e doelpunt van ATC deze wedstrijd. Eindstand 3-11.  ATC gaat met drie punten in de pocket weer terug naar Hengelo.