ATC MO13-1 wint in een super spannende wedstrijd van de koploper met 4-3

IJVV MO13-1

1e klasse 2

12 oktober 2019 11:15

Onbekend

Om 11.15 uur fluit scheidsrechter Ronald Veldhuis voor het begin van de wedstrijd van ATC MO13-1 tegen koploper IJVV uit IJsselmuiden. IJVV begint wat sterker maar desondanks is ATC toch drie keer gevaarlijk voor het doel van IJVV. Helaas levert het geen doelpunt op. Het is IJVV dat de eerste treffer op het scorebord zet na zo'n 8 minuten spelen. De meiden van ATC laten zich hierdoor niet uit het veld slaan en Anne-Claire brengt al snel de gelijkmaker op het scorebord. De wedstrijd gaat gelijk op en er wordt op het scherpst van de snede gespeeld. Het is opnieuw IJVV dat op voorsprong komt na een kwartier spelen. ATC blijft goed samenspelen waarbij ook keepster Femke meedoet. Door de bal op het middenveld rond te spelen en vervolgens een steekpass door de laatste linie van IJVV te geven, kunnen Anne Claire en Demi H er regelmatig vandoor door richting IJVV doel. En dat levert na 20 minuten spelen de terechte 2-2 op met een doelpunt van Anne-Claire. Vlak voor rust wordt er nog twee keer gescoord. ATC komt op een 3-2 voorsprong via opnieuw Anne-Claire maar twee minuten later staat het 3-3. Dan is het rust. Na de rust probeert ATC wat fysieker te voetballen en worden er meer 1 tegen 1 duels gewonnen. Dit zorgt ervoor dat het bij IJVV niet meer zo lekker loopt en de meiden van IJVV op elkaar beginnen te zeuren. Dit motiveert de meiden van ATC die een tandje bij zetten en blijven voetballen. De voorhoede, en vooral Maartje op linksbuiten, zet zoveel druk op de tegenstander dat die geen lange bal meer kunnen geven. Na 10 minuten spelen in de tweede helft is het Anne-Claire die met haar 4e doelpunt deze wedstrijd de dan verdiende voorsprong van 4-3 op het scorebord zet. Deze voorsprong geeft ATC niet meer uit handen, mede door wederom uitstekend keeperswerk van Femke. Wat staat zij goed te keepen!  Dan klinkt het eindsignaal van de scheidsrechter. ATC MO13-1 wint met goed samenspel en een flinke dosis inzet met 4-3 van IJVV.