Koploper Quick '20 MO13-1 wint verdient van ATC '65 MO13-1 met 5-2

5 - 2

ATC'65 MO13-1

1e klasse 2

14 december 2019 9:45

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen koploper Quick '20 in Oldenzaal op het programma. De thuiswedstrijd tegen Quick speelde ATC goed en moest Quick diep gaan om te winnen. De eerste tien minuten van de wedstrijd vandaag gaan redelijk gelijk op met licht overwicht van Quick.  Dan kapt één van de aanvalsters van Quick haar tegenstandster goed uit en schiet de 1-0 binnen. Kort hierna krijgt Quick een vrije bal. Deze wordt goed voorgegeven en knap binnengetikt, 2-0.  De ATC meiden voetballen wat mat, zijn niet echt fel op de bal en dat moet je bij een tegenstander als Quick wel zijn. Af en toe lukt het ATC om een aanval op te zetten. Helaas wordt er goed verdedigd door Quick. Dan wordt een aanval van ATC door Quick onderschept en volgt meteen een diepe bal op hun snelle spits. Die loopt de ATC verdediging eruit en schiet de bal binnen. Keepster Femke is kansloos, 0-3. ATC slaagt erin voor rust wat terug te doen. Anne-Claire wordt door Sienna de rechterhoek ingestuurd, ze geeft de bal voor op Demi H. Die op haar beurt naar Sienna schiet en die schiet raak, 3-1. Dan is het rust.
De tweede helft speelt ATC beter en wordt er meer op de eigen helft van Quick gespeeld. Toch is het Quick dat scoort. Ondanks erg goed uitkomen van keepster Anniek weet de spits met een puntertje de bal via de paal binnen te schieten, 4-1. Enkele minuten later wordt het 4-2 door een goal van Tessa op aangeven van Demi H. ATC wordt gevaarlijker en de verdediging van Quick moet alle zeilen bijzetten.  Anne-Claire geeft vanaf rechts de bal voor op Demi H. Die legt de bal goed terug op Linn die van een meter of 18 de bal goed op goal schiet. Helaas belandt haar schot op de lat. Even later geeft Jonne een goede voorzet strak voor het doel. Helaas lukt het Noëlle niet de bal binnen te tikken.  Even later wordt een schot van Jonne door de keepster weggewerkt.  Een tegenaanval van Quick levert wel een doelpunt op. ATC krijgt de bal niet goed weg en vanaf de zestien wordt de bal onhoudbaar voor keepster Anniek hard en hoog ingeschoten, 5-2.
ATC speelde vandaag niet fel genoeg waardoor koploper Quick vrij makkelijk het spel kon maken en als winnaar van het veld kwam.