Na een goede wedstrijd gaat ATC '65 MO13-1 helaas zonder punten van het veld tegen Quick '20 MO13-1

Onbekend

Om 19.30 uur fluit scheidsrechter Thijmen Damhuis voor de start van de wedstrijd van ATC MO13-1 tegen Quick '20 MO13-1.  De meiden van Quick hebben nog geen wedstrijd verloren dus ATC is gewaarschuwd. De meiden krijgen mee vanaf het begin fel op de bal te zijn zodat de voorhoede van Quick, die erg goed is, zo min mogelijk bereikt wordt. De meiden pakken dit goed op en zetten Quick goed onder druk. Dit resulteert na enkele minuten in twee hoekschoppen voor ATC. Tessa neemt deze en de tweede hoekschop wordt maar net door de keepster over getikt. Quick komt met een tegenaanval waarbij keepster Femke een goede redding verricht. Ze schiet de bal uit op Demi H. Die speelt haar directe tegenstander uit en geeft een pass op Anne-Claire. Die rondt de aanval klasse af, 1-0 voor ATC. Enkele minuten later krijgt ATC de kans om op 2-0 te komen. Demi W geeft van achteruit de bal op Demi H. Die weet Anne-Claire te bereiken die op rechts de achterlijn haalt,  perfect voorzet maar helaas lukt het ATC niet de bal af te ronden.  ATC zet nog enkele mooie aanvallen op, maar helaas staat de keepster een doelpunt in de weg. Vlak voor rust krijgt Quick nog een hele goede kans om gelijk te komen als hun spits alleen op keepster Femke af gaat. Die verkleint haar doel echter goed en Jonne zet de spits zodanig onder druk dat deze naast schiet, tot grote frustatie. ATC gaat met een 1-0 voorsprong de rust in.
Na de rust krijgt ATC uit de kluts onnodig een goal tegen, 1-1 en dit heeft Quick nodig om terug in de wedstrijd te komen. Een paar minuten later komt Quick zelfs op een 1-2 voorsprong na een foutje achterin bij ATC. De meiden van ATC laten zich hierdoor niet uit het veld slaan en blijven knokken voor iedere bal. Dit wordt beloond. Tessa maakt op links een prima actie, zet voor op Anne-Claire en zij rondt koelbloedig af, 2-2. Helaas voor ATC valt binnen twee minuten een doelpunt aan de andere kant door een goed afstandsschot van Quick, 2-3.  ATC blijft samenspelen en gaat voor de gelijkmaker. En dit lukt. Na prima samenspel in de voorhoede van Maartje, Demi H. en Anne-Claire is het Tessa die met een bekeken schot de 3-3 op het scorebord zet. ATC gaat voor de winst. Quick blijft echter gevaarlijk met hun drie uitstekende voorhoedespeelsters. Uit een hoekschop valt dan in een wirwar van speelsters en een handsbal van Quick, die door de scheidsrechter helaas niet gezien wordt, de 3-4. Ook nu laten de meiden van ATC het hoofd niet hangen en doen er alles aan om weer op gelijke hoogte te komen. Het publiek krijgt mooi samenspel te zien, zelfs in de kleine ruimte, maar helaas valt er geen goal uit. In de laatste minuut van de wedstrijd weet Quick uit een counter te scoren en dit brengt de eindstand, geflatteerd, op 3-5. Gezien het spelbeeld en de enorme drive van de meiden was een gelijkspel een terechte uitslag geweest. Deze wedstrijd geeft alle vertrouwen voor de wedstrijden die nog gaan komen.