ATC '65 MO13-1 verliest eerste competitiewedstrijd voorjaarscompetitie van een sterker Quick MO13-1

Quick '20 MO13-1

4 - 1

ATC'65 MO13-1

1e klasse 4

1 februari 2020 9:45

Om 09.45 uur wordt er afgetrapt op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal voor de wedstrijd tussen de kampioen van de najaarscompetitie Quick '20 en ATC. De meiden van ATC hebben de opdracht gekregen als team druk te zetten en dat lukt goed. Het spel gaat op en neer zonder dat één van beide teams echt kansen creëert. Na een dikke 10 minuten spelen, weet een speelster van Quick de punt van de schoen tegen de bal te zetten in het 5meter gebied. Keepster Maartje kan de bal net niet tegenhouden, 1-0 voor Quick.  Beide teams zijn in deze fase van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. ATC zet een aanval op.  Jonne passt van achteruit op Sienna. Die haalt op rechts de achterlijn en geeft een goede voorzet op Anne-Claire. Die schiet maar haar schot verdwijnt helaas net over het doel. Enkele minuten later speelt Tessa op links haar tegenstander dol en geeft een prima voorzet voor het doel. Helaas, niemand van ATC die de bal binnen tikt. Ruststand 1-0.
Na rust gaat het de eerste minuten gelijk op al heeft Quick het betere van het spel.  Dan krijgt Quick een vrije bal na een overtreding die geen overtreding was. De laatste vrouw van Quick gaat achter de bal staan en schiet de bal van grote afstand hard net onder de lat binnen. Onhoudbaar voor Maartje; 2-0 voor Quick. De meiden van ATC lijken het geloof te verliezen en Quick is nu de sterkere ploeg. Als uit de kluts de 3-0 binnengeschoten wordt, is het verzet definitief gebroken. ATC probeert het wel. Uit een hoekschop van ATC wordt de bal door Quick opgevangen en ze gaan meteen vol in de aanval. De spits weet zich met een erg handige beweging van Femke los te maken en schiet knap binnen, 4-0.  Quick krijgt nog enkele kansen, maar keepster Maartje staat goed te keepen. In de laatste 10 minuten krijgt ATC nog wat kansen. Carmen schiet naar Noëlle die een prima voorzet op Anne-Claire geeft. Die rondt op haar beurt deze aanval goed af, 4-1. Kort hierna is het opnieuw Noëlle met een goede actie op links. Haar schot gaat helaas net langs het doel. Anne-Claire pikt deze bal op en lost een mooi schot op goal. Helaas, ook deze bal gaat er net niet in.  Eindstand 4-1. Quick heeft een sterk en compleet team en op basis van het spel winnen ze vandaag verdiend.