ATC MO13-1 wint gemakkelijk van Vogido MO13-1

8 - 0

Vogido MO13-1 (9-tal)

1e klasse 4

8 februari 2020 8:30

Het is fris als scheidsrechter Peter Huigen om 08.30 uur fluit voor het beginsignaal van de wedstrijd ATC - Vogido. Vogido is gepromoveerd uit de 2e klasse en is voor ATC een onbekende tegenstander.  Het begin van de wedstrijd is wat rommelig. Dan krijgt ATC grip op de wedstrijd en ontstaan er kansen. Een schot van Anne-Claire wordt door de keepster goed gepakt.  Even later geeft Demi W een pass op Anne-Claire die keihard raak schiet, 1-0.  Ook de 2-0 komt op naam van Anne-Claire na goed voorbereidend werk van Noëlle. Af en toe komt Vogido in de zestien van ATC.  Een goed schot wordt prima uit de goal gehouden door keepster Jonne.  ATC zet weer een aanval op. Er wordt goed samengespeeld deze eerste helft. Het publiek ziet mooi combinatievoetbal.  Noëlle gaat op links goed door en schiet op goal. De keepster redt, de bal komt via Anne-Claire opnieuw bij Noëlle die de bal hoog binnen schiet, 3-0 voor ATC.  Voor rust komt ATC op 4-0. Na een mooie aanval over links volgt een voorzet die door Demi H wordt afgerond.
Na de rust gaat ATC door al spelen de meiden wat slordiger het eerste kwartier.  Vogido komt er niet echt aan te pas. De verdediging van ATC heeft de wedstrijd onder controle. Als een ATC aanval goed loopt, levert het ook meteen een doelpunt op. En zo scoort Anne-Claire de 5-0. Even later speelt Demi H. met mooie kapbewegingen twee tegenstanders uit en scoort, 6-0.  Het publiek ziet vervolgens een mooie aanval over rechts. Linn passt op Demi H. die de achterlijn haalt en de bal op maat voorgeeft op Carmen. Die aarzelt niet en schiet de bal binnen, 7-0.  De laatste goal van de wedstrijd komt opnieuw op naam van Anne-Claire na een prima diepe bal van Tessa, 8-0. ATC wint vrij gemakkelijk van Vogido en als alle kansen waren benut dan was de einduitslag nog hoger geweest. De keepsters Jonne en Sienna moesten beide één keer in actie komen en dat deden ze uitstekend.