Echt stil gezeten hebben de jongens niet, maar nu begint het dan toch echt!

Helaas is Tom, de vader van Brent, niet meer in ons midden.

Wat zullen we hem allemaal missen. Onze uitfluiter! Van boven kijkt Tom zeker weten mee. Heel fijn dat Martine en zijn ouders er zijn.

We zijn wat lager ingedeeld dan voor de winterstop, maar dat wil niet altijd wat zeggen.

Men zegt ook wel eens dat je naar het spel van je tegenstander gaat spelen… maar even afwachten dus hoe onze jongens weerstand gaan bieden aan de Tukkers.

In de 1e minuut gaan de jongens er lekker fel tegenaan. Doni schiet maar net naast.

Dan weer een mooie kans, nog steeds in de 1e minuut, een mooie intikker van Brent!

Voor zijn vader! Dit belooft wat.

Het spel gaat een beetje over en weer, maar tot scoren komt het nog niet.

Dan in de 4e minuut breekt een Tukker door en na een mooie solo maakt hij de 1-1.

4 minuten later een afstandsschot van weer die Tukkers! 1-2

Gelukkig is daar Liam, na een mooi 1-2tje met Ben maakt hij de gelijkmaker.

Maar de Tukkers laten zich niet kennen, de volgende minuut staat de teller voor hen alweer op 3.

Na een kleine rustpauze wordt er achter goed verdedigd en zien we mooie aanvallen waarin goed wordt samengespeeld!

In de 18e minuut maakt Doni de 3-3 na een mooie voorzet van Maro.

Vervolgens nog een prachtige redding van onze topkeeper Koen!

En net voor rust maakt Brent de 4-3 na een assist van Doni.

Hopelijk kan de Keizer de jongens van de nodige peptalk voorzien, zodat we dit nu kunnen vasthouden!

De 2e helft.

De jongens gaan er meteen vol in. Kees heeft een mooi schot op de keeper, vanuit de rebound probeert Brent het nog, maar de bal vliegt over.

24e minuut weer een prachtig afstandsschot van Brent, maar net over.

In de 25e minuut lukt het dan toch, intikker van Liam na een schot op doel van Brent. 5-3

Dan zijn daar toch weer die Tukkers! Mooi schot, Koen kan er niets aan houden. 5-4

Dan komen er in een paar minuten tijd maar liefst 4 goals door prachtig samenspel van Doni en Liam. De stand is dus nu 9-4. Uiteraard heeft de rest van het team hieraan ook z’n steentje bijgedragen. Koen verdedigt zijn doel goed, mede door Siem en Maro achterin die het de tegenstanders zeker niet makkelijk maken. De bal wordt steeds mooi in het spel gebracht, Ben staat steeds op het juiste moment op de goede plek in het veld, en de aanval wordt goed opgebouwd. Echt mooi om naar te kijken!

Maro maakt in de 37e minuut nog de 10-4! Dubbele cijfers!!

En in de laatste minuut maken de Tukkers nog de 10-5. Maar dat mag de pret niet meer drukken.

Mooie wedstrijd. Bart bedankt voor het fluiten en alle veters die gestrikt zijn tijdens de wedstrijd, van onze jongens en tegenstanders!

Deze wedstrijd is voor Tom! Op naar volgende week zaterdag, de mooiste dag van de week.