ATC'65 JO19-1

Groep 1 28

12 september 2020 15:30

J. (Jan) de Wilde

Na de zeperd van vorige week tegen v.v. Hellendoorn wachtte JO19-1 vandaag de schone taak tegen Schalkhaar een en ander recht te zetten. Gelukkig is JO19-1 beter bij de les en komt het na 23 minuten voetballen op een 0-1 voorsprong. Na een prima interceptie van Tariq El Musharaf komt Mika Hopman in balbezit. Mika Hopman bedient op zijn beurt Thijmen Gigengack op de rechterflank die zijn voorzet pardoes bij de tweede paal in de goal ziet belanden. Zeven minuten voor rust verdedigt Schalkhaar niet goed uit en kan Ebi Willemsen Mika Hopman bedienen, die beheerst de 0-2 aantekent. Dat de ruststand met 0-2 bereikt wordt is mede te danken aan goed keeperswerk van Thijs Terhalle.

Schalkhaar begint energiek aan de tweede helft en na zeven minten spelen komt het terug in de wedstrijd na een slippertje achterin bij ATC'65 en is de stand 1-2. In het verdere verloop van de tweede helft houden de ploegen elkaar redelijk in evenwicht, waarbij de iets betere kansen voor JO19-1 zijn. Vier minuten voor tijd wordt de wedstrijd beslist door Ruben Katalanc die een diepe bal van Stan ten Dam fraai aanneemt en al even fraai afrondt voor de 1-3.