Assist: Jason Schwab

Groep 2 25

29 augustus 2020 10:15

Thom Overbeek

Vandaag stond de eerste echte (beker)wedstrijd op heel veld op het programma. We moesten thuis aantreden tegen WVV uit Hengevelde.
Wat meteen al opviel is dat onze jongens (en meisje) een stuk kleiner waren... Wat krijgen ze in die dorpen toch te eten?!

1e helft
De eerste helft begon WVV direct al fel en we kwamen niet echt in de wedstrijd. Na 20min spelen stonden we al 0-4 achter voordat wij via Jason de eerste echte kans van de wedstrijd kregen.
De tegenstander hield het veld goed breed waar wij de ruimte op het veld niet goed benutte. Op slag van rust deden we nog iets terug. Jason passte de bal over de tegenstander heen naar Ruben die na een goede sprint de keeper wist te omspelen en zo de 1-4 maakt.

2e helft
Alhoewel we in de 2e helft wel wat meer kansjes kregen bleef het spelbeeld grotendeels ongewijzigd. WVV in de aanval en ATC aan het verdedigen.

Toch wel gehoopt op een wat betere start maar goed, het seizoen is dit jaar hopelijk wat langer dan afgelopen jaar en we hebben dus nog ruim de tijd om te groeien!

Een eervolle vermelding voor de grensrechter in de 2e helft Gabriel, die als een ballerina aan het vlaggen was en de buitenspelsituaties er feilloos (af en toe met hulp :P) wist uit te halen.