Vandaag staat de wedstrijd tegen de hekkensluiter

4 oktober 2020 9:30

Seppo de Wijngaert

ATC’65 2 – Buurse 2

04-10-2020

Vandaag staat de wedstrijd tegen de hekkensluiter Buurse 2  op het programma. Het is leeg op Sportpark de Slangenbeek en vroeg, maar we hebben er zin in. Sander en Robert hebben de taken van Rudie even tijdelijk overgenomen. Het resultaat hiervan is dat we de 1ste helft starten met een zeer sterke opstelling.

Opstelling

1ste helft

Sven als 4e aanvoerder begint sterk aan de wedstrijd en wint de tos voor ATC. Sven steekt een natte vinger in de lucht en voelt aan dat we i.v.m. de sterke wind beter van kant kunnen wisselen. Een goede beslissing.

De eerste helft is snel samen te vatten in een sterk overheersend ATC’2. De mannen van Buurse krijgen geen poot aan de trapper. Na ongeveer 5 minuten spelen krijgt ATC een corner. Deze scherp aangesneden corner draait er in één keer in. Het was tijdens en na de wedstrijd de vraag of dit nu een echt doelpunt was of dat het een eigen doelpunt was van Buurse. Na het bekijken van de beelden waren we het er allemaal over eens. 1-0 doelpuntenmaker: Jasper. ATC krijg vervolgens erg veel kansen, een groot aantal kansen worden omgezet in doelpunten. Hierbij een verkort overzicht:

13e minuut       2-0       Jasper

20e minuut       3-0       Jasper

In de 26ste minuut maakt Sven aan de linkerkant van het veld een mooie individuele actie. Hij trekt de bal terug. Jasper probeert de bal binnen te koppen, maar dit lukt hem helaas niet. De bal komt tegen de lat aan. Beer is er als de kippen bij en weet de rebound strak binnen te koppen, 4-0.

Nog geen minuut later ishet wederom Beer die met een sterke individuele actie zijn tegenstander weg zet. Beheerst schuift hij de bal in het netje, 5-0.

Tegen het einde van de eerste helft is maakt Sven wederom een fijne actie. Eén-tweetje door de verdediging en ook Sven schiet de bal netjes binnen, 6-0.

In de 42ste minuut schiet Jasper van afstand nog een bal over de keeper. Ruststand  7-0.

2e helft

In de 2e helft komen er drie wissel, Nick, Reefman en Jercy verlaten het veld voor Stan, Roel en Ron.
De mannen van Buurse hebben een goed gesprek gehad in de rust en hebben besloten om over te gaan op mandekking i.p.v. zonedekking. Zo krijgen de mannen wat meer grip op de wedstrijd en hebben ze allemaal hun eigen individuele taken. Mannetje uitschakelen en vervolgens proberen te voetballen. Waar ATC elkaar in de 1ste helft goed kon vinden is dit in de 2e helft erg lastig. De mannen van Buurse weten zelfs 2 keer te scoren. ATC scoort nog 1 keer. Een verloren, zeer slordige 2e helft. Op basis van de 1ste helft kunnen vooruit kijken naar aankomende zondag waar Rood Zwart 3 op het programma staat.