AZSV JO19-1

Divisie 3 D

10 oktober 2020 14:30

D. (Damir) Sehovic

Na de inhaalwedstrijd afgelopen donderdag tegen Achilles 1894 vandaag de thuiswedstrijd tegen AZSV uit Aalten. Vanaf het begin is JO19-1 de bovenliggende partij zonder heel veel kansen te creëren. Na ruim een half uur spelen wordt de ban gebroken. Thijmen Gigengack onderschept de bal en via Ebi Willemsen belandt de bal in de voeten van Vital Kakesa die zijn tegenstander in een vloeiende beweging passeert en beheerst de 1-0 scoort. Twee minuten later een vloeiende aanval met als hoofdrolspelers Ruben Katalanc en Kyan Pelupessy. Uit de steekbal van Kyan Pelupessy scoort Vital Kakesa ook de 2-0. Een paar minuten later stuurt Quint Wolsink Stan ten Dam diep, die de uitlopende keeper met een lob weet te passeren voor de 3-0.

Het eerste kwartier van de tweede helft is voor AZSV. Toch is het na zestien minuten spelen JO19-1 dat scoort. Thijmen Gigengack weet op rechts Kyan Pelupessy te bereiken en uit zijn scherpe voorzet kan Lucas Overkamp de 4-0 aantekenen. Nog geen twee minuten later lepelt Stan ten Dam de bal over de verdediging van AZSV en voltooit Vital Kakesa met de 5-0 zijn hattrick. Veertien minuten voor tijd scoort AZSV de 5-1, waarbij er aan de zijde van JO19-1 niet heel scherp verdedigd wordt. Vijf minuten later voorkomt David Arun met een katachtige reflex na een vrije bal voor AZSV de tweede tegentreffer.