VDZ MO17-1

Hoofdklasse 1

26 september 2020 14:30

Gerard Bessembinder

Om 14.30 begon de wedstrijd ATC’65 Mo17-1 tegen VDZ Mo17-1. Beide teams hadden in de eerste helft aardig wat kansen, VDZ maakte gebruik van 1 kans en zo kwamen ze op een voorsprong van 0-1. Maar Lindy kwam gelijk met een comeback en het werd 1-1. VDZ had hierna nog wat kansen maar de bal bereikte het doelnet niet. ATC ging met 1-1 de rust in.

In de 2e helft was ATC overduidelijk beter. VDZ merkte dit en heeft daarom hun posities veranderd waardoor het voor ATC een stuk lastiger werd. Maar dat maakte niet uit want wederom Lindy maakte ons 2e doelpunt in de 2e helft. Na veel net gemiste kansen van ATC en een goede verdediging van ATC bleef het 2-1 en heeft de thuisploeg gewonnen.