9 oktober 2021 18:00

Scheidsrechter

D. Beldman

Sportpark Groot Scholtenhagen

Na de slechte tweede helft vorige week tegen ONS Sneek wacht vandaag de zware opgave tegen HSC'21. ATC'65 begint prima aan de wedstrijd en heeft pech dat een HSC'21 speler na 10 minueten spelen een vrije trap geweldig binnen schiet. ATC'65 laat zich echter niet van de wijs brengen en weet in het eerste half uur twee, drie prima kansen te creëren, maar vergeet zich zelf te belonen. Ook HSC'21 krijgt in deze periode nog een grote kans, die door Mart Annink goed gepareerd wordt. Na 35 minuten spelen komt ATC'65 verdient op 1-1. Een diepe bal van Quint Wolsink wordt door Boudewijn Barendse op waarde geschat en prima afgerond. Helaas verslikt diezelfde Quint Wolsink zich een paar minuten later met een ongelukkige terugspeelbal en moet ATC'65 toch met een 2-1 achterstand de rust in.

Ook de tweede helft begint voor ATC'65 uitermate ongelukkig met een terugspeelbal van Thijmen Gigengack die langs Mart Annink de eigen goal in rolt. ATC'65 probeert daarna het tij nog wel te keren, maar weet geen echte kansen uit te spelen. En als dan in de 68ste minuut HSC'21 uit een hoekschop de 4-1 binnen werkt, is de wedstrijd wel gespeeld. Dat in de slotfase ook nog de 5-1 en de 6-1 op het scorebord komen, geeft een behoorlijk vertekend beeld van de krachtsverhoudingen.