Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Na enige moeilijkheden om bij onze uitwedstrijd te komen, file en over een pondje, kwamen wij op tijd aan om om 11:45 te beginnen tegen SV Epe. Onze tegenstanders zijn de nummer 1 in de competitie, dus we wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Ze bewezen in hun spel dat ze niet voor niets koploper zijn, maar wij lieten ons ook van onze beste kant zien.

De eerste helft creëerde beide teams kansen, zo schoot SV Epe tegen de onderkant lat aan, maar de bal belande niet in het doel, en ook Aniek had een grote kans die er net naast ging. Na 40 minuten spelen zat de eerste helft erop en gingen we 0-0 de kleedkamer in.

Eenmal begonnen aan de tweede helft hadden we meteen een goede kans om te scoren, maar de bal ging niet in het goal. Met een counter van onze tegenstanders belande daarna de bal wel in òns goal, 1-0. Al snel daarna ging de bal nog twee keer langs Asha, 3-0. Met nog 20 minuten op de klok zette wij nog alles op alles om de stand te veranderen. Achterin gingen we 1 op 1 spelen wat uitstekend werkte waardoor de tegenstander de bal niet jog een keer in het doel kreeg, dit was natuurlijk mede dankzij een paar goede reddingen van Asha.

Aniek lukte het uiteindelijk met een mooie actie via de zijkant om de bal erin te prikken. Daarna hadden beide partijen nog enkele kansen, maar de stand bleef bij 3-1.

Helaas geen punten binnengehaald, maar volgende week zetten we natuurlijk weer alles op alles om de winst mee te nemen naar huis.