Ties Nieuwenhuis (vrije trap)

1e klasse 05

9 oktober 2021 8:30

K. Westendorp

We moeten tegen de nummer 1 van de poule wordt er geroepen. We gaan ervoor, en jawel na 3 minuten scoort Atc 1-0.

Rigtersbleek zet druk en scoort de 1-1.

Er wordt goed samengespeeld door Atc en de duels gaan tegen elkaar op. Vrij trap rigtersbleek en gelukkig redding voor doel door Atc.

Verdediging van de tegenpartij is sterk en we proberen continu door te breken. Veel kansen voor Atc en 2-1! Maar helaas buitenspel. Vanuit een vrije trap weet Atc de 2-1 te scoren.

Aanval RB en corner weet Atc tegen te houden. RB blijft druk zetten en 2 kansen houden we tegen. RB scoort alsnog en het staat 2-2.

Rust.

We starten de 2e helft vol goede moed. RB zet veel druk en Atc probeert te scoren.

Vrije trap en Atc scoort de 3-2! Keeper van RB is helaas geblesseerd. Hierdoor pakten we even rust.

Mooie vrijgelopen en Atc scoort de 4-2.

Het blijft spannend, we blijven druk zetten en weten deze pot naar onze hand te zetten💪.

Succes toppers volgende wedstrijd tegen De Esch!