Alleeweg 21
7631CX
OOTMARSUM
tel. 0541-291848

De overwinning van KOSC was een zeer verdiende, echter hoe ATC'65 JO19-2 voor rust opereerde en na rust daar zat een wereld van verschil in.
Dat we voor rust het zo nu en dan moeilijk hadden was wel te verwachten tegen een fysiek sterke ploeg als KOSC. Onze middenvelders hadden moeite om met name aan de bal het spel te gaan spelen waar we goed in zijn. KOSC deed dit goed en gaf gelijk druk en dit leverde ook een veld overwicht op.

In de omschakeling lagen er voor ons wel degelijk mogelijkheden en hoe langer de eerste helft duurde hoe meer grip we kregen. De 1-0 was zeker verdiend, maar we zaten nog wel degelijk in de wedstrijd.

Wat de kop van het verslag al zegt; wat zat er in de thee? Na rust direct een fase waar we het helemaal lieten lopen, met als slot nog het missen van een penalty bij 3-0. Vervolgens liet KOSC zien voldoende kwaliteit te hebben en dat zij op de juiste momenten toesloegen en we met een forse nederlaag naar Hengelo moesten wederkeren.