GVV Eilermark 1 (zon)

2e klasse J

10 oktober 2021 14:00

J.G. Ordelmans

In een evenwichtige wedstrijd wist ZO1 in de slotfase langszij te komen dankzij een doelpunt van Max Vasterink.

De kansen waren er in de eerste helft voornamelijk voor Eilermark. ZO1 speelde zonder de nodige dynamiek en hield het speltempo te laag. Mede doordat de tegenstander het ontbrak aan de scherpte voor het doel en geconcentreerd verdedigen van ons, gingen wij rusten met een 0-0 stand.

Na rust een ander ATC'65. Ruim twintig minuten bepaalden wij het veldspel en kwamen we tot enkele goede mogelijkheden om te scoren. De vele lange ballen waarmee Eilermark ons wilde bespelen, werden vaak goed ingeschat. In de slotfase werd het lichte veldoverwicht dan ook uitgedrukt in een doelpunt, waardoor ATC'65 kan terugkijken op een goede overwinning waar wellicht een gelijkspel meer recht deed aan de kansverhouding.

Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen SV Grol in Groenlo. Een ervaren team met veel dynamiek, publiek en dat om de bovenste plekken wil meespelen.

Er rijdt een bus, opgave bij Roeland van Bel (elftalleider) als je mee wilt.