2e Lageveldsweg 3 A
7641PC
WIERDEN
tel. 0546-571070

De wedstrijd op deze zonnige maar winderige morgen in Wierden begint ruim tien minuten later omdat de scheidsrechter vergeten is dat hij moet fluiten. Gelukkig vindt Juventa iemand die de wedstrijd kan leiden. In het begin van de wedstrijd spelen beide teams slordig. Toch komt ATC al vroeg op voorsprong. Linn geeft na vijf minuten spelen een voorzet op Demi H die met links de bal binnen schiet, 0-1. ATC maakt vanaf dat moment het spel en zet druk op Juventa. Dit leidt na 10 minuten spelen tot een kans als Linn opnieuw Demi H weet te bereiken. Dit keer weet de keepster een doelpunt te voorkomen. ATC blijft op de helft van Juventa spelen en zet druk op het doel van de keepster. Romée draait goed weg van haar tegenstandster en schiet. De keepster verwerkt haar schot tot een hoekschop. Sienna zet de bal vanaf de hoekvlag perfect voor, maar helaas lukt het niet om te scoren. Even later valt toch de verdiende 0-2. Tessa geeft een pass op Sienna. Die zet vanaf de linkerkant de bal voor op Romée. Zij komt perfect voor haar tegenstandster en scoort. Juventa heeft in de eerste helft geen kans gehad en is weinig op de helft van ATC geweest. De achterhoede onder leiding van Maartje houdt de boel goed op slot. Gelegenheids linksback Noëlle speelt een prima wedstrijd op deze positie. Ruststand 0-2.
Na de rust vergeet ATC de lijn van de eerste helft door te zetten. Juventa ruikt kansen en zet druk en daarmee ATC onder druk. Na tien minuten spelen in de tweede helft levert dit een eerste kans voor Juventa op, maar Asha weet met een goede redding een doelpunt te voorkomen. ATC zoekt in deze fase van de wedstrijd met lange ballen de voorhoedespeelsters. Sienna gaat op links goed door richting keepster. Haar schot wordt helaas knap gered door de keepster. De keepster staat opnieuw een doelpunt in de weg als Demi H in tweede instantie op goal schiet. Even later is het gevaarlijk aan de andere kant van het veld als Juventa een hoekschop krijgt. Asha voorkomt met een zeer knappe redding dat er gescoord wordt. Ook de tegenstanders klappen voor haar keeperswerk. Na een half uur spelen in de tweede helft is het toch raak. Juventa scoort met een mooi afstandsschot de 1-2. En wordt het toch nog billenknijpen voor ATC. De meiden komen er even niet echt uit en Juventa krijgt enkele hoekschoppen. Deze worden met kunst- en vliegwerk weggewerkt. Vlak voor het einde van de wedstrijd zien de toeschouwers het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Linn geeft op rechts een pass op Romée, die passt terug op Linn die doorloopt richting goal. Ze geeft vervolgens een prima voorzet op Tessa die door Tessa super mooi uit de lucht met buitenkant voet wordt binnengeschoten, een beauty! 1-3 en met nog 1 minuut te spelen betekent dit lucht voor ATC. Dan fluit de scheidsrechter af en zijn de drie punten voor ATC. Geen goede wedstrijd van ATC maar het resultaat telt.