ATC’65 JO13-2 - SV De Lutte JO13-1 2-2 (1-1)

1-1 SV De Lutte
— Rust —
2-1 Parsa
2-2 SV De Lutte

Vanaf het begin van de eerste helft loopt ATC'65 achter de feiten aan. SV de Lutte is feller in de duels en scherper in de passing. Het is aan de kant van ATC'65 zeer onrustig. De passing is rommelig alsof de spelers voor het eerst met elkaar voetballen. Dit blijft zo tot aan de rust. 10 minuten voor het einde van de eerste helft zet Tijn een bal voor, Ruben Brijker mist de bal in een duel en zo doende schiet de bal door naar Parsa die goed vrijgekomen is van zijn en man en de 1-0 erin schiet! Daarna neem De Lutte het heft weer over en verdiend een penalty, de scheidsrechter deelde klaarblijkelijk niet dezelfde mening. Maar vlak voor rust scoorde de Lutte alsnog hun verdiende gelijkmaker. Met 1-1 gingen we rusten.

Na de rust was het beeld ongewijzigd, ATC'65 hiel steeds kort de bal in de ploeg en De Lutte werd steeds gevaarlijker. Dit resulteerde in kansen voor de uitploeg. Echter was Gyan een sta in de weg. In een van de spaarzame uitbraken wist Parsa opnieuw te scoren door van een meter of 20 uit te halen. 2-1! Na de 2-1 kreeg De Lutte gelijk een kans op de 2-2. De scheidsrechter had wat goed te maken en na een sliding op de bal en een mooie duik van de aanvaller van De Lutte kreeg de uitploeg een strafschop. Hieruit scoorde zij de 2-2.

Daarna had de Lutte de grootste kansen op de winnende maar beide ploegen hielden elkaar in evenwicht. ATC'65 sluit daarmee het seizoen af met een gelijkspel.