7602AM
ALMELO
tel. 0546-863473

Op Zaterdag 10 september speelden we onze 2de competitieduel UIt tegen Luctor et Emergo in Almelo.

We hadden mooi weer op een niet al te best veld, we hadden in het begin licht de overhand en kwamen in de 14de minuut op voorsprong door een schot van Desi.
Een pass van de rechterkant bracht Desi in positie bij de 16 meterlijn en schoot onbereikbaar in de rechterhoek
0-1

Het zag ernaar uit dat we de score snel zouden kunnen uitbreiden maar door een splijtende actie van Luctor werd het tegen de verwachting in in de 22 minuut 1-1.
We hielden toch de overhand maar wisten enkele grote kansen in de 1e helft niet te benutten.

Vol goed moed begonnen we aan de 2de helft waar we langzaam de controle verloren en steeds meer in de verdediging werden gedrukt.
Door de nelheid van met name 2 speelsters van Luctor kwamen we in de 41e minuut op een 2-1 achterstand.
We hadden hier niet echt een antwoord op en kwamen steeds minder aan de goal van Luctor.
Door meerdere acties op snelheid van Luctor kregen we in de 51e en 54e nog 2 goals om de oren, waardoor onze wedstrijd eindigde in 4-1.

Heaas nog geen punten maar we krijgen wel de kansen, nu deze nog even benutten!!
Op naar Reutum volgende week waar we 9 tegen 9 zullen spelen, nieuwe ronde, nieuwe kansen.