Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Zaterdag 3 september stond de eerste officiele wedsstrijd op het programma voor het nieuwe MO15-2 onder leiding van Karin, Patrick, Mo en Mark.

Het nieuwe team heeft afgelopen week kennis gemaakt met elkaar en er is twee maal goed getraind en keken ze uit naar de wedstrijd op eigen grasveld.
Tot grote vreugde was iedereen aanwezig en was de temperatuur van 26 graden met een lekker zonnetje.

Er werd gestart in de volgende opstelling; Lois op goal, Achterin werd verdedigd door Lauren, Irem, Nienke en Femke
op het Middenveld: Lisa, Roos en Eline als aanvallers stonden Puck, Carmen en Desi.
Op de bank was er plek voor Vera, Naomi, Myrre en Nanouk die afgelopen week nog ziek was.

Om 10:17 werd er afgetrapt.
Al gauw bleek dat NEO Borne al snel wat kansen had maar gelukkig was er een redding van lois in de 5e minuut, even later was de tegenstander er toch in geslaagd om al in de 8e minuut te scoren 0-1.
Er werd vooral op eigenhelft gespeeld en NEO zag weer kansen in de 10e minuut en het werd 0-2.
Ons hele team knokte voor elkaar maar in de 14e minuut zag NEO toch weer mogelijkheden tot scoren en werd het 0-3.

In de 20e minuut was er een spannende redding van onze keeper.
Even later was er een prachtige actie in de 24e minuut waarbij er door Eline vlak langs de paal werd geschoten. De tegenstander wisten de bal te heroveren en wisten de kans niet te benutten door de redding van Lois in de 30e minuut.

In de 32e minuut had ATC weer een kans maar de bal werd door de keeper van NEO gestopt.
Een nieuwe kans zag Nanouk maar door buitenspel werd deze goal afgefloten door de scheidsrechter, rustand was 0-3

Na de drinkpauze voerde NEO in de tweede helft weer de druk op en werd het 0-4
In de 38e en 45e minuut nog twee reddingen van de keeper waardoor de stand niet veranderde. De tegenstanders zagen weer een kans in de 50e minuut en werd er gescoord 0-5.

Het was een pittige wedstrijd voor dit leuke team. De meiden van NEO waren nu nog een maatje te groot voor de dames van ATC maar zei gaan vol vertrouwen zondag starten aan het toernooi dat thuis gepland staat.

Zaterdag 10 september zal er een uitwedsrijd plaatsvinden in Almelo tegen Luctor et Emergo, waar om 11:15 wordt afgetrapt tegen de MO15-1