Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Zaterdag 26 november ATC'65 VR1 - Vogido VR1 een competitiewedstrijd waarbij er vooraf werd gefocust op een punt. ATC'65 VR1 speelde gisteren een wedstrijd tegen de nummer 3 van de competitie. Voor rust ging de thuisploeg met een 1-0 voorsprong de kleedkamers in en na het fluitsignaal met 2-2 tevreden het veld af. De bal ging rond, wist vele ATC speelsters te vinden en met hoge druk en stevige duels een geïrriteerde Vogido. Dit eindigde in een terecht gelijkspel op veld 3 van ATC'65.

Op basis van eerste helft speelde ATC beter, ze vonden makkelijk de vrije man en kwamen hierdoor meerdere keren voor de goal van Vogido uit. Deze uitploeg hanteerde veelal de lange bal op de sterke en snelle buitenspelers maar de defensie onder leiding van Maud, Lisanne, Roos en Anouk wist keer op keer roet in het eten te gooien door goed georganiseerd te verdedigen. Er werd vooral met veel rust en precisie gevoetbald door de thuisploeg wat uitte op frustratie van de tegenstander. Iets wat dit nog meer versterkte was dat Merle de middenvelder in haar zak had, een goede voetballer die eigenlijk geen kans heeft gekregen om gevaarlijk te worden. Onze inspanning werd gelukkig na een aantal minuten beloond. Lisanne ziet de spitsen vertrekken en gooit de bal naar voren, met een subtiel kopballetje weet Marleen de verdediger uit te spelen en schuift ze de bal in de lange hoek. Een dik verdiende 1-0 voorsprong. Tevens de stand waarmee ATC na 45 minuten de kleedkamer mocht bezoeken.

Met een ongewijzigde ploeg gaat ATC meteen na rust op jacht naar meer. Maar merkt al gauw dat de tweede helft om zwaardere duels vraagt. Kansen volgen er genoeg, maar de schoten van ATC weten de doelverdediger van de uitploeg helaas niet te verrassen. Ondanks dat er weinig wordt weggegeven valt er toch een tegendoelpunt. En vrij snel daarna nog een tegendoelpunt. Van een 1-0 voorsprong komt ATC achter met een 1-2. Erg ontmoedigend maar dat was niet te merken aan het spelbeeld van ATC. Elk duel werd nog harder aangepakt, er werd door iedereen nog een extra stap gezet. Met die energie weet ATC de gelijkmaker naar zich toe te trekken. Vanuit een goed ingeschoten corner van Joyce komt de bal in de kluts en is het uiteindelijk Jessie de bal over de streep weet te drukken. Hoewel ze langs de kant geen idee hadden of de bal over de lijn is geweest, twijfelde de scheids niet en wijst naar de middenstip.

Met een 2-2 eindstand mogen beide ploegen een puntje bijschrijven.