tel. 074-2919052

Zaterdag ochtend speelden we tegen Achilles'12 MO15-1.
Dit team is een  negen-tal dus het veld werd kleiner en de goals werden verder naar voren gezet.

Aan het begin was het even wennen omdat we op een kleiner veld moesten maar het ging later wel beter en we waren er steeds meer aan gewend.
Ongeveer op de helft van de eerste helft kreeg Eline de bal en ze scoorde 0-1 voor ons.

Een paar minuten later werd er gescoord door de tegenstander en het werd helaas 1-1

We deden erg ons best maar helaas vlak voor het einde van de eerste helft scoorde Achilles'12 nog een keer 2-1.

Toen de tweede helft begon ging het aan het begin goed totdat er achter een gat kwam en de tegenstander naar de goal ging en scoorde.
Het stond 3-1 maar we gaven niet op.
Eline scoorde later nog een goal en werd het 3-2.

We wilden er graag nog 3-3 van maken, maar helaas scoorde Achilles'12 de vierde goal en werd de eindstand 4-2