Halseweg 29 D
7021HV
ZELHEM
tel. 0314-621974

Na een uur rijden en wat verwarring in verband met twee speellocaties van ZZC '20 staan we om 11.00 uur klaar bij het veld voor de wedstrijd. We moeten helaas nog even wachten want er is nog een wedstrijd aan de gang. Keepster Asha is er niet bij en Anne biedt aan om te gaan keepen. Het is bijna 11.15 uur als de wedstrijd dan toch begint. Het eerste kwartier is het spel rommelig en wat chaotisch. Er is geen rust aan de bal. ATC komt wel een paar keer gevaarlijk dicht bij het doel van de keepster van ZZC '20. Sienna maakt een paar goede acties en gaat op snelheid haar directe tegenstandster voorbij. Het lukt haar echter niet te scoren. Dan moet Bianca snel improviseren als Linn C aangeeft dat ze niet verder kan spelen. Bij beide voetbalschoenen liggen de noppen er los onder.... Even later moet dat weer als Donna onderuit geschoffeld wordt en behoorlijk op haar hoofd valt, waarbij ze haar oorpiercing verliest. Donna is te duizelig om verder te kunnen spelen. ATC reorganiseert en er komt iets meer rust in het spel. De speelsters van ZZC '20 zijn fysiek sterk en dat maakt het lastig. Dan maakt Linn M een hele mooie actie. Ze speelt veel mensen uit, maar helaas wordt haar schot op goal geblokt. Even later laat Linn weer een mooie actie zien, maar nu staat de keepster een doelpunt in de weg. Dan wordt Romée op rechts weggestuurd. Ze geeft de bal super mooi voor op Linn M. Die kopt de bal prima, maar helaas net naast. ZZC '20 is niet echt gevaarlijk. De verdediging van ATC onder leiding van Maartje staat prima te voetballen. Een schot van afstand wordt door Anne goed gekeerd en ook in de rebound is de reactiesnelheid van Anne perfect en voorkomt ze dat ZZC '20 tot een doelpunt komt. Prima keeperswerk! ATC krijgt nog een kans voor rust als Linn M Fleur wegstuurt. Ook haar schot belandt in de handen van de keepster. Ruststand 0-0.
De tweede helft is ATC de ploeg die het spel maakt. Demi H geeft een mooie steekbal op Fleur, maar ze raakt de bal niet goed en schiet naast. Even later gaat een mooi afstandsschot van Fleur maar net over. Ook een schot van Sienna vanaf de zestien gaat naast. Tessa is erg goed aan het voetballen. Ze geeft een mooie pass op Fleur die de bal goed voorzet. Demi H schiet maar de keepster weet de bal tegen te houden. Aan de andere kant doet Romée, die aangeboden heeft de tweede helft te keepen, goed mee en voorkomt dat ZZC '20 een kans krijgt om te scoren. ATC komt steeds dichterbij een doelpunt, het publiek voelt de goal in de lucht hangen. Na opnieuw goed samenspel tussen Tessa en Fleur komt de bal voor. Dit keer schiet Linn M op de keepster. De bal wil er maar niet in. Even later is het dan eindelijk wel raak. Fleur geeft vanaf de rechterkant de bal voor op Linn M die de bal met links mooi in de rechterhoek schiet, 0-1. ATC krijgt nog een aantal kansen hierna maar de keepster staat lekker te keepen. Als Sienna aangeeft teveel last van haar enkel te hebben, komt Jonne voorin te staan. Die laat een paar prima acties zien waarbij ze Fleur en Linn M de diepte in stuurt, maar helaas levert dit geen doelpunt op. Het blijft spannend omdat ZZC '20 probeert van afstand te schieten om zo te scoren. Alle ATC meiden gaan echter voor de bal en leveren volop strijd. Romée staat erg goed te keepen en gooit alles in de strijd. In de laatste paar minuten van de wedstrijd krijgt Linn M nog een kansje na een prima pass van Demi H maar haar schot mist kracht. Dan fluit de scheidsrechter eindelijk voor het einde van de wedstrijd. Een verdiende overwinning voor ATC waar ze met het hele team hard voor gewerkt hebben. Complimenten van de coach! En dank aan Linn C en Mette voor het verslag.