De meiden beginnen goed aan de wedstrijd. Na een
goed opgezette aanval zet Saar Renske in minuut 3

Er wordt goed gecombineerd en Renske krijgt in de 14e en 17e
minuut twee goede kansen die helaas niet worden benut.
In de tegenaanval krijgt Losser voor het eerst een goede kans met een schot dat over gaat.
De meiden zetten het goede spel voort en met een goede pass wordt Renske via de rechterkant op snelheid weggestuurd.

Ze drijft de bal helemaal door tot aan het 5-metergebied en schuift de bal wederom beheerst binnen. 20e minuut 0-1!
Na de hervatting wordt Losser gevaarlijk via hun beste speelster (nr 6).
Ze vuurt van afstand op doel, maar Loïs redt op geweldige wijze! Er volgen twee corners die gevaarlijk indraaien.
De eerste tikt Loïs over en de tweede wordt bij de 2e paal van de lijn gehaald door Saar.
Dan doen de meiden weer wat terug met een geweldige aanval waarbij ze combineren van voet naar voet.

Eline bekroond de aanval net niet met een schot op de paal!
In de laatste minuten van de 1e helft kantelt de wedstrijd. Wederom een goede indraaiende corner
van de nr 6. Loïs wil vangen, maar de bal gaat via haar handen de goal in. 1-1.
En in blessuretijd hebben de meiden pech dat ze de bal niet goed kunnen wegwerken en nu plaatst nr.6 de bal in de verre hoek. 2-1 bij rust.

Na rust blijft Losser gevaarlijk en redt Loïs ons een paar keer van een grotere achterstand. Toch scoort Losser de 3-1 in de 41e minuut.
Toch herpakken de meiden zich weer en in de 45e minuut weet Renske wederom te scoren nadat ze alleen voor de keeper werd gezet. 3-2!

Even later krijgt Losser wederom een corner en gaat de bal er
in de kluts in! Wat een pech! 4-2…

Het weer begint inmiddels een rol te spelen. Het is erg warm en de meiden hebben met energie
gesmeten. De ruimtes worden groter en Losser loopt, ondanks een aantal reddingen van Loïs, uit naar
6-2. Enigszins geflatteerd.
In blessuretijd schiet Eline nog vlak voor langs, maar uiteindelijk was Losser een maatje te groot…

Met name in de eerste helft speelden de meiden erg goed en waren ze de bovenliggende partij.

Goed gedaan tegen een sterke tegenstander!