Een mafkees : alles kan kapot verscheen op insta
Een scheidsrechter die ook al wist wat er ging gebeuren vanavond 🤪🤪🤪🤪
De wedstrijd begon onder het lawaai & rook van vuurwerk
Complimenten aan de tegenstander
De jonge scheidsrechter floot een goede wedstrijd

Nu de wedstrijd: de eerste 15/20 minuten starten we sterk en creëerde ook wat kansen vooral onze Milan ( roadrunner)
Creëerde een top aanval via rechts balletje in tikken zou ik zeggen maar dit lukte net niet ❓
Daarna was het erg rommelig van onze kant en BWO creëerde ook wat kansen en wisten wel het net te raken  met 1-0 achter de rust in   In de kleedkamer wat spelers gewisseld 🤪🤪ja ja 19 man bij deze wedstrijd
Ook nu starten we goed en met een mooi strak shot over de grond wist Alex het net te raken
1-1 BWO zette vol druk en hierdoor kregen ze kansen maar onze keeper ( kan zo naar Twente ) hield zijn goal tot het einde van de wedstrijd schoon
Een paar minuten voor het einde kregen we nog een mega kans maar weer pech weer niet raak

Uiteindelijk denk ik dat 1-1 een juiste uitslag is

Ook moet ik zeggen dat vandaag de vrije trappen & corners stukken gevaarlijker waren dan in de wedstrijd voorheen dus ook hier hebben we nu de juiste mensen hiervoor gevonden

Was erg spannend maar de complimenten voor jullie inzet vandaag
Ivo je had je onsterfelijk kunnen maken vanavond maar heelaas moeten we dit uitstellen tot 20 mei de laatste wedstrijd 🤪🤪🤪