Mannen beker reserve zaterdag 1/4 finales Groep 3 Kwart Finale

Veldkantweg 8 A
6961HJ
EERBEEK
tel. 0313-652060

Na enkele onbeduidende voorrondes werd de beker plots belangrijk voor ons team. Na een geweldig feest bij onze thuiswedstrijd tegen Eendracht’30, vertrokken we met een volle bus en meerdere auto's naar Eerbeek. Ondanks de gezelligheid, spandoeken en vuurwerk, voelde het anders dan de vorige wedstrijd. Er was geen spanning, geen klik met de tegenstander en geen feest in de kantine.

In de eerste helft begon Zaterdag 8 sterk met een bal op de paal en enkele kansen, maar de tegenstander stond al snel met 3-0 voor. Eerbeek leek te lijden onder de vallende ziekte, maar we konden geen grip krijgen op het spel. Op het veld en langs de lijn ontbrak het aan het juiste gevoel om het tij te keren. De scheidsrechter hielp ook niet mee, maar we moeten vooral naar onszelf kijken.

Hoewel Zaterdag 8 nog terugkwam, was Eerbeek ook succesvol. Na ongeveer 100 minuten (en zelfs dat was te weinig extra tijd) eindigde de wedstrijd met een teleurstellende 5-2 op het scorebord. Het was niet de uitslag waar we op hoopten en ook niet het feest waar we naar uitkeken, maar het was een geweldige "beker reis".

Terug in de bus overheerste trots en was het feest. We willen iedereen bedanken voor hun steun, hulp, sfeeracties van ATC’65 Ultra's, foto's, filmpjes, enz. Hopelijk zit het volgend jaar meer mee voor ons team.