— Rust —
2-0 55’ Eigen goal, assist Liam W
2-1 57’ DZC
2-2 60’+1 DZC

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen DZC op het programma. Door personele problemen i.v.m. de herfstvakantie verwelkomden wij Liam Hammami van de JO13-2.

Beide ploegen begonnen fanatiek aan de wedstrijd. DZC zat fel in de duels en ATC speelde hier op haar beurt zo nu en dan goed onderuit en creëerde hierdoor een aantal kansen. De eerste grote kans was meteen raak. Jurrien stuurde Maro met een pass weg en zette hem 1 op 1 met de keeper. Maro twijfelde niet en scoorde, 1-0. Na de goal kregen beide ploegen allebei een grote kans op een doelpunt. Maar bij beide aanvallen plaatsten de aanvallers de bal naast het doel.

In de tweede helft was het spelbeeld compleet veranderd. ATC werd slordiger aan de bal en kon geen vuist maken tegen het nog altijd felle DZC, die met hun een keeper, (die vermoedelijk op de brommer was gekomen vanuit Doetinchem) vaak de lange bal achter onze laatste linie zocht. Tot grote kansen leidde dit voor beide ploegen niet. Tot dat ATC een vrije bal aan de zijkant van de 16 meter kreeg. Liam Weustink zette de bal voor richting 2e paal en gelukkig voor ATC kopte, de verder prima spelende, centrale verdedigster van DZC de bal achter de doelman, 2-0!

Hiermee leek het gedaan met nog 5 minuten op de klok. Echter kreeg DZC een cadeautje die zij uitpakten. Een vrije bal werd verkeerd ingeschat door Levy waarmee de stand 2-1 werd en de spanning terug kwam met nog 3 minuten te spelen. Tot overmaat van ramp scoorde DZC nog een keer en wel in blessure tijd. Een voorzet van de zijkant werd goed ingekopt door de lange spits. Het alle schijn van buitenspel maar de lijnrechter twijfelde en zo telde het doelpunt en vierde DZC terecht feest.

Zo eindige een spannende wedstrijd in een verdiend gelijkspel.

Aanstaande zaterdag gaan wij op bezoek op Urk, om 11:45 trappen wij daar af.