49'

Divisie 4 G

25 november 2023 10:15

Anoniem

14’ 1-0 Kihan, assist Liam W
23’ 2-0 Liam W, vrije trap
28’ 3-0 Maro
— Rust —
37’ 4-0 Maro, assist Mees
49’ 5-0 Guus, assist Luuk

Afgelopen zaterdag begon de wedstrijd zeer stug tegen een defensieve tegenstander. Sparta Nijkerk leek één opdracht te hebben namelijk, zo min mogelijk doelpunten tegen krijgen. Door de defensieve tegenstander en de scherpte die ontbrak bij ATC duurde het even voordat wij gevaarlijk werden. De 1-0 kwam vanuit een corner, Liam Weustink zette voor en Kihan kon hem van dichtbij binnen tikken! Even later was het Liam Weustink die een vrije trap verzilverde, 2-0! Maro maakte vlak voor rust de 3-0. Na een flipperkast in de 16 was hij de meest attente speler en schoot raak. Dit was ook de ruststand.

Na rust ging ATC door met aanvallen en Sparta Nijkerk met tegenhouden. ATC had veel de bal maar de muur van Sparta was niet gemakkelijk te breken. Totdat Mees ervoor zorgde dat Maro oog in oog met de keeper stond en scoorde, 4-0. De laatste goal was voor Guus! Vanuit een counter ontving Luuk de bal op eigen helft en zette een sprint in richting de achterlijn en zette koel voor. Guus was bij gesloten en tikte eenvoudig raak, 5-0! Dit was tevens de eindstand.

Volgende week spelen wij onze laatste competitie wedstrijd. Wij gaan op bezoek bij Hooglanderveen, om 10:15 wordt daar afgetrapt!