— Rust —
1-4 39’ URK
1-5 53’ Maro, assist Mees
1-6 58’ Luuk, assist Maro

Vandaag stond de uitwedstrijd op Urk op het programma. ATC begon heel scherp en had de eerste helft het betere van het spel. Grote kansen waren er dan ook in het begin van de wedstrijd. Na 10 minuten opende Liam S de score op aangeven van Maro. Drie minuten later was het Kick die in de bal onderschepte en vanuit een 1-2tje met Liam S wist te scoren, 0-2. Kick zijn eerste doelpunt dit jaar! Vervolgens kregen ATC een vrije trap op 25 meter van het doel. Jurrien ging achter de bal staan en schoot raak, ook zijn eerste doelpunt deze competitie! Het slotakkoord in de 1e helft was voor Maro, die op aangeven van Liam W, vanaf de zijkant van de 16 de bal in de verre hoek over de keeper heen schoot. Ruststand, 0-4!

Na de rust werd het wat rommeliger bij ATC en ging Urk strijden voor wat het waard was. Een hoge bal vanuit achteruit werd niet goed ingeschat door de verdediging en de spits van Urk was attent en scoorde de 1-4. Na het tegendoelpunt werd het meer een vechtwedstrijd, veel duels, slordigheden en strijd typeerde de 2e helft. Maar toch had ATC de kansen aan het einde van de 2e helft. Maro wist in de 53e minuut te scoren op aangeven van Mees en 2 minuten voor het einde scoorde Luuk ook zijn eerste doelpunt van dit jaar door een pass van Maro te verzilveren! Eindstand 1-6!