6-0 34’ Mees, assist Liam W
7-0 36’ Liam W, corner
8-0 42’ Liam S, assist Mees
9-0 53’ Mees, assist Liam S

Afgelopen zaterdag begon de wedstrijd met een minuut stilte in verband met het overlijden van oud-voorzitter Roel Kok. Na het fluitsignaal was ATC meteen scherp en zette aan. Dit resulteerde na 2 minuten al in de openingstreffer door een eigen doelpunt van Vogido uit een corner. Mees scoorde vanuit een corner de 2-0 en Luuk zorgde met een afstandsschot voor de 3-0. De 4-0 kwam wederom van Mees die samen met Liam Sepp door de as van het veld combineerden. Het slotakkoord in de 1e helft kwam van Maro hij maakte op aangeven van Liam Weustink de 5-0.

Na de rust ging ATC verder met aanzetten! Mees maakte zijn hattrick compleet door de 6-0 te maken. Liam Weustink wist een corner te verzilveren en daarmee ons op 7-0 te zetten. Liam Sepp noteerde zijn naam ook op het scoren bord door deze keer de bal te ontvangen van Mees en koelbloedig raak te schieten. Mees vond een hattrick blijkbaar niet goed genoeg en scoorde het laatste doelpunt op aangegeven van je raad het al, Liam Sepp! Daarmee werd de eindstand bepaalt op 9-0!

Een verdiende overwinning met goed voetbal! Morgen spelen wij een oefenduel tegen de Twentsche Voetbalschool bij de UT en aanstaande zaterdag gaan wij op bezoek in Tubbergen bij TVC’28!