Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Vandaag stond Avanti Wilskracht MO13-1 op de agenda. Al vroeg kwamen de meiden naar ons mooie sportpark want om 08:30 klonk het startschot. De volledige 13 speelsters van ATC waren aanwezig bij dit thuisduel. Wij spelen voor het eerst in de O13 competitie en dus zijn de tegenstanders voor ons nog onbekend.

De eerste helft ging het gelijk op en de aanvallen van Avanti werden afgewisseld met goed samenspel van de ATC meiden. Een paar goede kansen in de zestien werden niet afgerond. Het duel werd soms wat grimmig maar onze scheidsrechter had daar goed oog voor en greep goed in. De meiden vochten voor elke meter en pakten soms de rust om goed op te bouwen. Het duel werd fysieker en fysieker en met twee blessures was het echt ploeteren want de wissels zijn dan op.

De goal van ATC was een bekroning op het samenspelen. Wendy zette haar tanden in een mooie rush vanuit een prachtige pass vanuit de verdediging. BAM! 1-2. Er kwam een grote ontlading vrij bij de meiden want dit was de beloning van een half uur trekken en sleuren.

In de tweede helft werd het spel wat slordiger en begon het fysieke spel de overhand te krijgen. Jammer want daardoor is opbouwen en samenspelen bijna niet meer mogelijk. Lange ballen over de verdediging van Avanti zorgde een paar keer voor dreiging. Avanti ging ook druk zetten en dat zorgde voor maximaal verdedigen en puinruimen. De spits van Avanti zorgde voor dreiging en uit een dood moment kwam daar zelfs een strafschop uit voort. Onze keeper Indy was bloednerveus maar redde de strafschop. Even een klein feestje met het team en snel verder met voetballen.

Deze wedstrijd was wederom een test voor dit nieuwe, jonge team met allemaal toppers. Leuk om te zien dat ook trainer Rene de tijd nam om langs te komen. Bedankt aan ouders en fans voor de support langs de lijn. We moeten het samen doen dit jaar! Let's go.