Bram, Kay, Bauke, Auke,
Jesse, Dion, Hugo, Luca,
Twan, Lars
(Savyo, Cas, Casper)

Na een goede start tegen Reutum vorige week, werd het vandaag bij BWO binnen 2 minuten al 1-0 voor de tegenstander. Door grote onoplettendheid van iedereen kon de aanvaller vrij intikken. Toen we eenmaal wakker geschud waren, gingen we ook beter voetballen. Zo viel in minuut 10 de 1-1- na een knappe bal van Kay wist Jesse na een goede redding van de doelman alsnog in te tikken. Zo bleef het 10 minuten doorgaan, over en weer slordig balverlies. Wel was ATC duidelijk sterker in deze fase van de wedstrijd. Dit resulteerde uiteindelijk ook in de 1-2 na een prima pass van Lars, kon Twan gemakkelijk afmaken.
In de tweede helft gebeurde, wat ook in de eerste helft gebeurde. Gemakkelijk balverlies wat resulteerde in de 2-2 na 4 minuten. Echter door de veerkracht van ATC werd het 8 minuten in de tweede helft (min. 48) alweer 2-3. Luca gaf hier een mooie bal en Twan maakte zijn 2de van de middag. Na wat wissels hier en daar werd het uiteindelijk verdient 2-4 via Luca in de 68ste minuut. Daarna was het tegenhouden. 12 minuten lang gevochten en uiteindelijk floot de scheidsrechter na iets meer dan 80 minuten af.

Door deze overwinning staat ATC JO17-2 nu gedeeltelijk 1ste achter Overdinkel die momenteel +1 doelsaldo geniet.
Maandag kunnen de jongens van ATC de koppositie pakken bij TVC.