Auke, Kay (c), Kaien, Brian,
Dion, Luca, Cas,
Casper, Hugo, Twan,
(Joost, Bauke, Savyo, Bram, Lars, Jesse)

Op een avond die centraal stond om het slechte weer trad ATC aan tegen TVC. Het was een pot die gekenmerkt werd met veel opspringende ballen en slidings over en weer. De eerste helft was dan ook van beide kanten niet voldoende voor een doelpunt. Deze viel dan ook niet, na diverse wisselingen bleef het spel matig en werden beide ploegen bij vlagen gevaarlijk.
In de tweede helft begon ATC scherper dan de tegenstander en kreeg in de 43ste minuut een terechte vrije trap. Brian legde van een meter of 30 aan voor het schot waarop de keeper de bal losliet en Jesse als een echte vleugelspits binnen kon tikken. Een mooi doelpunt die, gezien het spelbeeld, niet onterecht was. Echter stond ATC daarna te slapen achterin en werd het, ook uit een vrije trap, knap 1-1. Gyan was kansloos op een mooi ingeschoten vrije trap. De stand bleef lang gelijk en hoewel TVC steeds beter ging voetballen, wist ATC elke keer de bal weer weg te werken. Zo ook in de 75ste minuut waar in de counter Luca ten val werd gebracht. Dit leverde ATC een vrije trap op, op een kleine 25 meter van de goal. Casper schoot hard op de keeper en wederom liet die de bal los, waarna Twan in minuut 77 de 1-2 wist te scoren. Het trainersduo wisselde direct verdedigend en ging met 5 achterop spelen. Echter zorgde een corner in minuut 80+2 ervoor dat TVC wist te scoren, zonde!
Toch kan ATC tevreden zijn met het resultaat, de ploeg toonde inzet, veerkracht en met name heel wat strijd. Door deze strijd hebben wij een goed voetballende ploeg uit balans gehaald en gaan we toch met 1 punt naar huis. Nog altijd ongeslagen, zaterdag mogen we naar Quick'20 om daar ons geluk te gaan beproeven.
Een bijzondere dank aan Alex, de fotograaf van ATC die vandaag als 12de man uitstekend speelde. Op naar zaterdag!